O&O leernetwerkbijeenkomst 30 oktober 15.00 – 17.30

Tijd vliegt. De eerste bijeenkomst rondom energie is al weer achter de rug en de volgende komt er aan na de herfstvakantie.

Op woensdag 30 oktober zijn we allemaal welkom in BS De Rondeel voor een leernetwerkbijeenkomst over reflecteren. Kim Gerards van Onderwijs Maak je Samen heeft een actieve en leerzame workshop voor ons ontwikkeld waar we aan de slag gaan met wat reflecteren kan doen voor het denkproces en hoe je kinderen hierin kunt ondersteunen. De Klik in O&O.

Iedereen binnen het basisonderwijs is van harte welkom. Of je nu al een keer hebt deelgenomen aan een van de bijeenkomsten of dat het je eerste keer is. Wees welkom en neem je collega mee.

Meer informatie is te vinden in de bijlage. Aanmelden is i.v.m. beperkte plaatsen deze keer nodig en kan via: kitty@knooppunt-technologie.nl, info@knooppunt-technologie.nl of de Facebook groep Netwerk leerkrachten WTE Den Bosch eo.

Download uitnodiging in pdf

Knooppunt Technologie 073

Knooppunt Technologie 073 is sinds 1 januari jl. de opvolger van het techniekplatform TechXperience. De gemeente ‘s-Hertogenbosch omarmt al jaren techniekeducatie voor het onderwijs. Als Bossche educatieve Makelaar neemt Henny Knechten hierin de regie en werkt samen met de vertrouwde namen als Chris Dorna, Kitty van Kemenade en Rigarda van den Berg.

Samen met onze partners VO, SSPOH, WTE-Zuid, Bossche Educatieve Makelaars, Sterk Techniekonderwijs, Ondernemend Onderwijs, Provincie en Arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant geven wij gezamenlijk invulling aan inbedden technologie en innovatie binnen het onderwijs, met als kernwoorden Ondernemend, Onderzoekend, Ontwerpend en Ontdekkend Onderwijs.

Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen en docenten de 21ste eeuwse vaardigheden onder de knie krijgen; digitalisering en robotisering zijn de belangrijkste thema’s van deze 4e industriële revolutie.

Meer informatie: info@knooppunt-technologie.nl