Koninklijke onderscheiding voor Willem Poen

Onze voorzitter Willem Poen uit Sint-Michielsgestel kreeg op 26 april jl. de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werk als medeoprichter van Hermes Business Netwerk, Stichting de Zilveren Sint-Jan, het voorzitterschap van TechXperience nu Knooppunt Technologie 073 en Stichting ‘s-Hertogenbosch Vestingwerken en diverse rollen voor AgriFood Capital Werkt!

Willem, van harte gefeliciteerd met jouw benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Wat een mooie onderscheiding, dik verdiend!

Chris, Carlijn, Kitty, Henny en Rigarda

De begrippen Techniek=Troef en TechXperience gaan verdwijnen

Vanaf 1 januari 2019 zullen de begrippen Techniek=Troef en TechXperience verdwijnen. De activiteiten van beide techniekpromotieplatforms gaan op in de lijnen Werken voor Morgen (bedrijfsleven) en Talent & Loopbaan (onderwijs) van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma in Noordoost-Brabant. De leden van de stuurgroep Technologie & Innovatie worden ondergebracht binnen de stuurgroepen van beide lijnen. De vertrouwde gezichten Marga Huijbregts en Henny Knechten behouden hun taak binnen de arbeidsmarktregio. Zo blijft aanspreekpunt Henny Knechten haar makel- en schakelfunctie uitoefenen.

Met deze positieve inbedding sluiten de beide platforms in de regio een lange periode af van respectievelijk 17 en 10 jaar met vele hoogtepunten. Van Kunstructeur en recentelijk nog het 100.000ste bedrijfsbezoek voor leerlingen, tot samenwerkingen met o.a. de zorgsector en technische events in de bibliotheken in de regio.

De gemeente ‘s-Hertogenbosch omarmt al jaren de activiteiten van TechXperience speciaal voor het primair onderwijs en blijft dit ook doen. Dit deel van de activiteiten gaat dan ook verder onder de naam Knooppunt Technologie 073. Als Bossche educatieve Makelaar neemt Henny Knechten hierin de regie en werkt samen met de vertrouwde namen als Chris Dorna, Kitty van Kemenade en Rigarda van den Berg.

Meer informatie: info@knooppunt-technologie.nl