O&O leernetwerkbijeenkomst 25 september 2019 15.00 – 17.00

Wat is energie?

Energie is overal. Het zorgt er voor dat we bewegen en er licht en warmte is. Heel veel verschillende soorten. Welke ken je allemaal? Hoeveel energie zit er in een batterij? Of in je lijf? En wat levert de zon ons op? Hoe kun je hier achter komen?

Elke dag gebruiken we energie. Niet alleen in de vorm van voedsel voor ons eigen lijf maar ook voor heel veel elektrische apparaten. Hoe zorgt de energie er voor dat ze werken? Hoe werkt een stroomkring? Hoe ontwerp je zelf een originele schakelaar? Het thema energie wordt vaak opgepakt door midden- en bovenbouwleerlingen maar kun je ook met de jongste aan de slag?

Van groep 1 tot groep 8

Het thema energie biedt veel mogelijkheden om te onderzoeken en ontdekken. Tijdens deze workshop staan de ontwerpcirkel en ontwerpend leren centraal. Voor groep 1 tot groep 8. Daar krijg je energie van!

Eigen vragen, materialen en ideeen?

De bijeenkomst zal bol staan van materialen en ideeen die verzamelt zijn. Maar jullie eigen materialen en ideeen zijn erg welkom. In combinatie met jullie eigen ervaring is dit een waardevolle bron voor jullie collega’s. Een netwerk is pas een netwerk als men er kennis en inspiratie kan halen maar ook als bron kan dienen voor anderen. Dus haal die spullen uit de kast en neem ze mee. Met foto’s kan natuurlijk ook.

Wie, wat, waar en hoe?

Woensdag 25 september is iedereen van 15.00 tot 17.30 van harte welkom bij KC de Springplank te Den Bosch.
I.v.m. het aantal koekjes, koffie en thee is het fijn als je je aanmeldt.
Dit kan via: kitty@knooppunt-technologie.nl, info@knooppunt-technologie.nl of de Facebook groep Netwerk leerkrachten WTE Den Bosch eo.

Download uitnodiging in pdf

Geplaatst in O&O leernetwerkbijeenkomsten.