O&O leernetwerkbijeenkomst 30 oktober 15.00 – 17.30

Tijd vliegt. De eerste bijeenkomst rondom energie is al weer achter de rug en de volgende komt er aan na de herfstvakantie.

Op woensdag 30 oktober zijn we allemaal welkom in BS De Rondeel voor een leernetwerkbijeenkomst over reflecteren. Kim Gerards van Onderwijs Maak je Samen heeft een actieve en leerzame workshop voor ons ontwikkeld waar we aan de slag gaan met wat reflecteren kan doen voor het denkproces en hoe je kinderen hierin kunt ondersteunen. De Klik in O&O.

Iedereen binnen het basisonderwijs is van harte welkom. Of je nu al een keer hebt deelgenomen aan een van de bijeenkomsten of dat het je eerste keer is. Wees welkom en neem je collega mee.

Meer informatie is te vinden in de bijlage. Aanmelden is i.v.m. beperkte plaatsen deze keer nodig en kan via: kitty@knooppunt-technologie.nl, info@knooppunt-technologie.nl of de Facebook groep Netwerk leerkrachten WTE Den Bosch eo.

Download uitnodiging in pdf

Geplaatst in O&O leernetwerkbijeenkomsten.