Digitale gastcolleges Heineken

HEINEKEN Nederland Supply (brouwerij Den Bosch & Zoeterwoude) biedt in deze vreemde tijd van thuisstudie digitale gastcolleges aan voor het MBO.

Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 breekt er voor de gehele onderwijssector in Nederland een nieuwe tijd aan, waarin de transformatie naar digitaal lesgeven van essentieel belang is. Alle carrièrebeurzen en bedrijvendagen zijn tot nader orde stopgezet. Dit betekent dat de link tussen het bedrijfsleven/toekomstige werkgevers en de studenten een stuk lastiger is geworden.

Omdat Heineken gelooft in het talent van de toekomst, dragen zij in deze tijd een steentje bij door experts vanuit Heineken hun kennis te laten delen met studenten. Op dit moment heeft Heineken vakinhoudelijke experts die thuis aan het werk zijn. Daarom gebruikt zij deze periode om kennis te delen en studenten een kijkje te geven in de toekomstige kansen die liggen bij Heineken.

Het aanbod

Medewerkers brengen hun inhoudelijke expertise over op studenten over specifieke onderwerpen. Denk hierbij het aanbieden van een les in online theorie of een verwerkingsopdracht en uiteraard bestaat er dan ook de mogelijkheid vanuit de studenten om tussentijds vragen te stellen aan experts. Dit kan vormgegeven worden door middel van een online gastles, een Webinar, een Q&A, een podcast,  een Kahoot-quiz et cetera.

Geplaatst in Nieuwsarchief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *