First Lego League 2020/2021

Hoewel het thema officieel pas in mei bekend gemaakt wordt, laat First LEGO League al wel een leuke teaser video zien waarin het thema wordt uitgebeeld. En wat zien we daar? Tijdens het First LEGO League seizoen 2020/2021 word je uitgedaagd om uitvindingen en innovaties te bedenken rondom sport en technologie!


Achtergrond First LEGO League

Teamwork, innovatie, robottechniek en uitdaging! Dat zijn de pijlers onder de First LEGO League. Jongeren gaan onderling de strijd aan met hun zelf ontworpen en geprogrammeerde Lego-robots. Welke robot voert de missies het beste uit? Daarnaast denken zij rond het thema een slimme innovatie uit en presenteren dat aan een deskundige jury. De winnaar van de regiofinale gaat naar de Beneluxfinale… en misschien wel naar de Wereldfinale!

Wereldwijd doen uit 70 landen maar liefst 250.000 kinderen mee aan de First Lego League.

Tijdens de FIRST®LEGO® League ontwikkelen de jonge talenten:

  • Samenwerken en oplossingsgericht werken
  • De basis van automatiseren
  • Presentatietechnieken
  • en het raakt alle kerndoelen!

Bericht komt van: https://www.beleefjeberoep.nl/first-lego-league/

Geplaatst in Nieuwsarchief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *